MENIU

Dragnea merge în teritoriu să recucerească filialele conduse de puciști

Liviu Dragnea este la al treilea weekend în care se află în turneu în țară. Urmează alte alegeri în trei organizații județene. Este vorba de filialele care au fost conduse de adversarii lui Liviu Dragnea din partid, trei dintre cei care au inițiat scrisoarea prin care i s-a cerut demisia din funcțiile de conducere. Astăzi merge la Dâmbovița, acolo unde Rovana Plumb va fi aleasă președinte.

Alegerile din PSD vor începe vineri, cu filiala Dâmbovița. Și vor continua sâmbătă cu filiala Ilfov Alegerile din acest weekend se încheie duminică la Brăila.

Fostul lider PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a fost exclus din partid, fostul lider PSD Ilfov, Gabriela Firea, a pierdut funcția după dizolvarea în CEX a BPJ al filialei, iar fostul șef PSD Brăila, Mihai Tudose, a demisionat din PSD și s-a înscris în Pro România.

Țuțuianu, Firea și Tudose s-au numărat printre semnatarii scrisorii prin care s-a cerut, în toamna anului trecut, demisia lui Liviu Dragnea din fruntea partidului.

Liviu Dragnea participă personal la toate alegerile din țară pentru a se asigura că favoriții săi sunt aleși în funcție. 

Turnelul prin țară a lui Liviu Dragnea este și un start al campaniei pentru alegerile europarlamentare.

Mai multe articole despre:
Dragnea