MENIU

Dragnea îl atacă pe Iohannis din valiză cu șase ,,dosare''

Luni, cu puțin înaiante de Comitetul Executiv al PSD, Liviu Dragnea a făcut circ în Parlament cu două valize, ironizând ultimul scandal  care se leagă de numele său.

Dragnea a profitat de ocazie și pentru a lansa un nou atac la adresa lui Iohannis. Într-una dintre valize se aflau șase ,,dosare'' cu probe care l-ar incrimina chipurile pe Iohannis, iar în cealaltă gogoși de la Rice Project, portalul de investigații care care a intrat în posesia unor documente de la Tel Drum.

Întrebat de unde a primit valizele, Dragnea a răspuns ironic: ,,le-am găsit în fundul curții''.

Ce conțin cele șase dosare prezentate de Liviu Dragnea: dosarul 01 - achiziția sediului Raiffaissen Bank; dosarul 02 - retrocedări ilegale către FDGR; dosarul 03 - promovarea în funcție a procurorilor care i-au închis dosarele; dosarul 04 - declarații mincinoase despre banii încasați din chirii; dosarul 05 - închirierea căminului de bătrâni de la FDGR; dosarul 06 - presiuni asupra unui judecător CCR.

Rise Project a anunțat sâmbătă seara că a intrat în posesia unor documente importante, pe care DNA nu le-a găsit la percheziţiile de la Tel Drum, dar peste care ar fi dat un sătean din Teleorman. În hard-ul din valiză se află schiţa casei lui Dragnea şi mailuri trimise de fiul său.

Valiza Tel Drum ar conține nu doar informaţii importante din interiorul firmei, ci și documente care îl vizează pe Liviu Dragnea direct. Cel puțin așa reiese din preview-ul oferit de jurnaliștii de investigații pe Facebook.

Mai multe articole despre:
valiză Dragnea iohannis ataca