MENIU

Dragnea: Guvernul va avea o atitudine mai implicată în dialog. Palatul Victoria înviat!

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, că Guvernul va avea de acum încolo o atitudine mai activă și mai implicată în dialog, subliniind că ministrul Finanțelor, Ionuț Mișa, este un tânăr în care el are încredere. 

Liderul social demorcaților a mai spus că întâlnirea cu ambasadorul SUA la București, Hans Klemm, și cu șeful misiunii diplomatice a SUA, Dean Thompson, a decurs bine și că a fost o discuția în care s-au abordat teme precum noul program de guvernare. 

"Am primit de la ei o solicitare să avem o întâlnire pentru că părăsește România. A fost o întâlnire bună, a fost unul dintre membrii Ambasadei SUA care a contribuit mult la dezvoltarea relațiilor bilaterale. Am discutat despre noua guvernare, noua echipă guvernamentală. Eu am deschis subiectul referitor la discuțiile care au apărut despre noile prevederi, despre programul de guvernare, și am explicat că avem o parte din companiile mari din România care cu toate că au o cirfră de afaceri foarte mare raportează un profit mic. Și interesul nostru este să vedem, împreună cu companiile, ce se poate face ca și ei să aibă un profit mai mare și, implicit, statul să încaseze mai mult", a declarat Dragnea. 

Acesta a susținut că noul Executiv este format dintr-o echipă "foarte bună", susținând că "Palatul Victoria a înviat!".

"Am auzit zvonuri că vor fi la controale la bănci. Nu vor fi astfel de controale, Guvernul va avea o atitudine mult mai activă și mai implicată în dialog. Am vorbit cu Ionuț Mișa. L-am rugat să capete mai repede experiența politică și să stabilească un calendar în care să înceapă întâlnirile deschise cu companiile și băncile. Mișa e un tânăr în care eu am încredere. Nu facem invitații să se înscrie în partid, pentru că nu suntem la nuntă. Să-și facă treaba acolo, e o echipă foarte bună. Palatul victoria înviat!", a conchis șeful PSD. 

 

Mai multe articole despre:
guvern Dragnea Tudose