MENIU

Dragnea: Geoană şi Vanghelie, UN GRUP MAFIOT. Ştiam că vor să-şi facă partid înainte să-i excludem

<p>Liviu Dragnea</p>

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marţi, că Mircea Geoană şi Marian Vanghelie au format un grup mafiot, ei fiind singurii membri care au mai rămas în cadrul grupului, şi că ştia de faptul că aceştia intenţionează să-şi facă un partid înainte de excluderea lor din PSD.

 ”Asta că vor să facă partid se ştia dinaninte. Şi asta a fost probabil una din cauzele care a generat acel vot aproape unanim, cu excepţia a două voturi. Nu este nicio noutate pentru noi, le dorim succes”, a spus Dragnea despre Geoană şi Vanghelie.

El şi-a manifestat speranţa că parlamentarii PSD nu li se vor alătura lui Geoană şi Vanghelie. ”Or fi câteva cazuri, dar din câte ştim noi, nu se vor alătura”, a spus Dragnea, potrivit mediafax.ro.

Întrebat cum răspunde acuzaţiilor făcute de Marian Vanghelie referitoare la firma Teldrum, pe care ar controla-o, Dragnea a răspuns: ”Nu-i răspund domnului Vanghelie pentru că nu poate să acuze, nu e în situaţia de a afec acuzaţii. A făcut parte dintr-un grup mafiot, au mai rămas doi inşi în grupul ăsta mafiot, dumnealui şi cu domnul Geoană”.