MENIU

Dragnea face un pas în spate în susţinerea Antenei 3: Afirmaţiile mele, generate de emoţia generală

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marţi că social-democraţii nu iau în calcul depunerea unei moţiuni de cenzură pentru a nu aduce ''o criză guvernamentală în România'', catalogând propriile ameninţări în acest sens ca ''generate de emoţia generală'' în cazul Intact.

Liviu Dragnea a făcut un pas în spate în ceea ce priveşte moţiunea de cenzură pentru cazul Intact. Întrebat dacă îşi menţine poziţia, el a susţinut că nu este de acord să se asocieze ''cu orice atac împotriva unor instituţii ale statului în această speţă'', scrie Mediafax.

'Afirmaţiile mele de săptămâna trecută au fost afirmaţii generate de emoţia generală, pe care nu mi le retrag. În schimb, am constatat că, din păcate, în ultimele zile afirmaţiile mele au fost denaturate şi, de asemenenea, nu sunt de acord să mă asociez cu orice atac împotriva unor instituţii ale statului în această speţă. Declaraţiile mele au fost generate de dorinţa mea de a apăra cu toate puterile mele, pentru oricine şi oricând, libertatea de exprimare şi libertatea presei'', a afirmat liderul PSD.

El l-a criticat pe senatorul PSD Șerban Nicolae, cel care a adus, în şedinţa senatorilor PSD de luni, un draft al unei moţiuni de cenzură.