MENIU

Dragnea: Nu am de gând să fug din PSD. Demisia mea, o mică formă de protest. Rămân alături de colegi

Liviu Dragnea a precizat, după ședința PSD, că demisia sa din funcția de președinte executiv rămâne valabilă, dar va rămâne în partid ca membru, urmând să coordoneze Programul Național PSD 2016-2020. Acesta a mai precizat că demisia sa este o mică formă  de protest a faptului că decizia instanței este nedreaptă. Funcția pe care a avut-o Liviu Dragnea va rămâne vacantă până la următorul Congres PSD, a anunțat Victor Ponta.

”Eu am spus mai demult că demisia din funcția de președinte executiv este, în primul rând, un act de demnitate. Îmi asum declarația cu o mică formă de protest pentru că consider că decizia este nedreaptă. Nu am de gând nici să mă evapor, nici să fug din partid. Rămân îm continuare la dispoziția partidului, cu toată priceperea mea și cu toată expertiza mea, și cu toată autoritatea mea, lucru recunoscut și susținut de toți colegii”, a declarat Liviu Dragnea.

De asemenea, social-democratul a precizat că de acum înainte va coordona programul PSD pentru perioada 2016-2020 și că îl va sprijini pe Victor Ponta în acțiunile guvenamentale și în negocierile cu partenerii de coaliție.

”În CExN s-a hotărât că este nevoie de cineva care să facă această muncă, de a coordona realizarea ofertei politice a PSD pentru perioada 2016-2020. Îl voi sprijini pe primul ministru, domnul Victor Ponta în acțiunea guvernamentală, ca relaționare între partid și membrii PSD din Guvern. De asemenea, voi fi partener cu Victor Ponta în toate relațiile cu partenerii politici, respectiv la negocierile politice care au loc în coaliție”, a mai spus Dragnea.

”Eu am spus  ca demisia mea este un act de demnitate si daca vreti o mica forma de protest a faptului ca decizia este nedreapta. Eu raman alaturi de colegi cu toata priceperea mea, și cu toata expertiza mea. Cred caă este nevoie de o expertiza de a mea, il voi sprijini pe Andrei Dolineaschi, cam asa sunt atributiile”, a spus Dragnea.