MENIU

Dragnea, după dezvăluirile lui Gabriel Oprea: ”Nu știu ce l-o fi apucat tocmai acum”

Liderul PSD, Liviu Dragnea, nu a dorit să comenteze declarațiile lui Gabriel Oprea, precizând că va vorbi mai multe după Congrestul PSD de mâine. Cu toate acestea, liderul PSD s-a arătat surprins, precizând că nu știe ce l-a apucat pe Gabriel Oprea să vorbească tocmai acum.

„Am citit acest editorial al dlui Oprea și nu credeam că poate să facă o asemenea greșeală. După Congres, o să povestesc ce a fost atunci. Nu înțeleg ce l-a apucat. E cam urât pentru dumnealui și pentru SRI.”, a spus Liviu Dragnea, care a negat că a fost camaradul lui Gabriel Oprea.

Fostul ministru Gabriel Oprea afirmă, într-o postare pe Facebook, că au existat multe momente în care faptul că a apelat la sprijinul său i-a fost de mare ajutor lui Liviu Dragnea, ajutor care "a fost decisiv pentru destinul lui politic si chiar personal".

Oprea dă ca exemplu anul 2004 când el era ministru al administraţiei, iar Dragnea i-a cerut să-l ajute să devină şeful preşedinţilor de Consilii Judeţene din PSD şi 2015, când i-a cerut sprijinul pentru a deveni preşedintele PSD. Reacţia lui Oprea vine după ce, în contextul acuzaţiilor privind relaţia cu SRI, Dragnea i-a răspuns lui Codrin Ştefănescu:

”Cred că domnul Codrin Ştefănescu poate să ceară aceste expicaţii de la camaradul lui, Gabriel Oprea, de la asociatul lui, Gabriel Oprea, care sigur n-are nicio legătură cu sistemul".