MENIU

Dragnea, despre votul pentru MRU: A rămas să discutăm mâine. Lucrurile nu sunt simple

Fostul vicepremier, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că membrii coaliției de guvernare se vor gândi care este cea mai bună variantă în privința votului pentru Mihai Răzvan Ungureanu la șefia SIE, în cadrul unei noi ședințe a PSD care va avea loc mâine dimineață, la care se vor alătura și Călin Popescu Tăriceanu și Daniel Constantin, în contextul în care "lucrurile nu sunt simple din punct de vedere procedural", a transmis Realitatea TV.

"A rămas să discutăm mâine. Lucrurile nu sunt simple din punct de vedere procedural. Nu cred că se va amâna votul", a declarat Liviu Dragnea.

În ceea ce privește afirmație președintelui Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, potrivit căreia PSD ar fi izolat, Dragnea a precizat:

"Nu e adevărat. Nu avem cum să fim izolați în propria guvernare. N-are cum. Normal că nu e plăcut ce se întâmplă în Coaliţie", a spus Liviu Dragnea.

Membrii PSD au anunţat, luni, că vor boicota votul pentru şefia SIE. În schimb, Opoziţia a afirmat că deține majoritatea în Parlament la votul pentru numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la conducerea SIE, în condiţiile în care sunt asigurate, pe lângă voturile liberalilor, şi cele ale UNPR, UDMR şi minorităţi naţionale. Cu toate acestea, potrivit liderului PNL, Teodor Atanasiu, este nevoie de prezenţă.

Votul în Parlament va avea loc mâine, la ora 17:00.

MRU, audiat mâine la 11.00, în comisia de control SIE

 

Atanasiu: E nevoie de prezență la votul pentru MRU la SIE. PSD doreşte să nu existe cvorum