MENIU

Liviu Dragnea: Viorica Dăncilă m-a informat că a luat decizia să candideze. Eu o susţin

Liviu Dragnea a afirmat că a discutat la telefon cu Viorica Dăncilă care i-a spus că mai mulţi colegi din ţară au insistat să candideze pentru funcţia de preşedinte executiv. "M-a informat că a luat această decizie. Eu o susţin fără niciun fel de ezitare", a spus acesta. 

"Dacă vrea să candideze trebuia să şi depună candidatura", a precizat Liviu Dragnea, adăugând că premierul a fost sunat de mai mulţi colegi din ţară care i-au propus să candideze pentru această funcţie. "Eu o susţin", a precizat şeful PSD. 

Întrebat dacă este adevărat că acest Congres este organizat pentru a-i îndeparta pe cei care nu îl suţin, Liviu Dragnea a spus că este o minciună şi că nu vrea să influenţez votul. 

În ceea ce priveşte faptul că anumite persoane, precum Nicolae Bănicioiu, nu ar putea candida la diverse funcţii, şeful PSD a precizat că există o problemă întrucât, din câte ştie el, aceste persoane nu au reuşit să găsească susţinere nici măcar la organizaţiile din care fac parte. "O să vedem vineri", a precizat acesta. 

Liviu Dragnea a mai spus că în cadrul Comitetului Executiv Naţional de vineri vor fi aprobate sau respinse dosarele de candidatură şi i-a îndemnat pe cei care fac "scandal exagerat" să se gândească şi la formaţiunea din care fac parte. "În Comitetul Executiv Naţional de mâine se aprobă orice dosar de candidatură sau se respinge, pentru că asta este procedura utilizată de acest partid de fiecare dată. Nu ştiu cât bine le face dumnealor acest scandal exagerat, dar cred că ar fi bine să se gândească şi la partidul pentru care zic că muncesc şi de care sunt foarte preocupaţi", a precizat acesta. 

În ceea ce priveşte participarea la "chermezele statului paralele", Liviu Dragnea a afirmat că "atunci când se făcea chermezele alea eu eram condamnat". "O să discutăm atât de mult despre relaţia SRI - Parlament - GUvern încât o să aveţi foarte multe ştiri", a spus şeful PSD.