MENIU

Dragnea dezvăluie cu cine juca tenis la terenul lui Pescariu

Președintele PSD, Liviu Dragnea, neagă informațiile apărute în presă conform cărora s-ar fi întâlnit în repetate rânduri la baza sportivă a lui Dinu Pescariu pentru a juca tenis cu fostul prim-adjunct al SRI Florian Coldea și cu fostul director al aceleiași instituții George Marior. 

”Am jucat tenis în mai multe locuri și de multe ori la baza sportivă a lui Pescariu. Niciodată, de câte ori am jucat acolo, nu au fost prezenți nici Maior, nici Coldea, nici Gabriel Oprea. Am făcut echipă cu George Cosac, încă dinainte să devină președintele Federației Române de Tenis”, a declarat Liviu Dragnea.

Adversarii, susține liderul social-democraților, erau, de cele mai multe ori, fostul premier Victor Ponta care juca alături de Dinu Pescariu. ”Câteodată îi băteam, câteodată luam bătaie”, a conchis Dragnea. 

Potrivit evz.ro, în timpul celor două mandate ale lui Traian Băsescu, mai mulți politicieni, printre care Liviu Dragnea, Gabriel Oprea, Vasile Dîncu și Victor Ponta, s-ar fi întâlnit la partide de tenis cu George Maior, în acea vreme director al SRI, și cu Florian Coldea, fost prim-adjunct al Serviciului.

Conform aceleiași surse, întâlnirile ar fi avut loc la baza lui Dinu Pescariu, la terenurile SRI din T14 și la Ștrandul Generalilor. 

Mai multe articole despre:
Tenis SRI Maior Coldea Dragnea pescariu