MENIU

Dragnea: Am decis la CExN ca întregul PSD să-l sprijine pe Ponta să rămână în fruntea Guvernului

Dragnea: Am decis la CExN ca întregul PSD să-l sprijine pe Ponta să rămână în fruntea Guvernului

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, că, în cadrul ședinței Comitetului Executiv Național, s-a decis în unanimitate ca Victor Ponta să fie sprijinit să rămână în fruntea Guvernului.

"A doua concluzie a acestui Comitet Executiv Național a fost menținerea actului de guvernare, participarea la guvernare. Toți am hotărât, în frunte cu mine, să facem tot ce ne stă în putință ca Victor Ponta să se simtă asigurat și sprijinit de un PSD unit și puternic. Victor Ponta va fi sprijinit să rămână prim-ministru în Guvernul României de toți membrii de partid, în frunte cu mine, în frunte cu noi toți", a afirmat Dragnea, citat de AGERPRES.

El a adăugat că, înainte de declarațiile de presă de la finalul reuniunii, a avut o discuție telefonică cu vicepremierul Gabriel Oprea.

"Sprijină formula care a fost votată astăzi în CExN și-l asigur și pe domnul Gabriel Oprea, președintele UNPR, și pe colegii de la UNPR de dorința noastră de colaborare onestă, cinstită pe care am și prestat-o până acum. De asemenea, colegilor de la ALDE le transmitem la fel că PSD a rămas același partener corect și loial și împreună cred că putem asigura o guvernare pentru această țară care să mențină dezvoltarea economică de până acum", a spus președintele interimar al PSD.