MENIU

Dragnea se teme de ”manipulările” lui Iohannis: ”Sper ca Viorica Dăncilă să-și păstreze caracterul”

<p>Liviu Dragnea</p>

Liviu Dragnea a sugerat că președintele Klaus Iohannis ar încerca să o manipuleze pe Viorica Dăncilă, așa cum a făcut și cu alți premieri sau oameni din PSD.

Liviu Dragnea l-a acuzat duminică pe președintele Klaus Iohannis că ar fi încercat să manipuleze fiecare premier al PSD, prin intermediul oamenilor din serviciile secrete. Șeful PSD a spus că acest lucru s-ar întâmpla și cu Viorica Dăncilă.

”Iohannis este în spatele jocurilor. Are instrumente și instituții pe care le folosește. Rețeta e simplă: prima dată le spune că sunt mai mari decât sunt în realitate. Al doilea lucru le spune că trebuie să se rupă de partid, că trebuie să lucreze cu el, cu instituțiile de forță. Încet, încet strânge pe lângă el tot felul de indivizi care apar pe la Guvern. Dintr-o dată apar niște prieteni, care încep să le sucească mințile. Sunt oameni pe care nu i-am mai văzut. Așa s-a întâmplat și în Parlament: li s-a dat ordin și au fost nevoiți să plece. Un coleg care a fost și șef de comisie în Parlament, nu vrea să-i dau numele. El le-a spus unor colegi că i s-a dat ordin și trebuie să plece. Noi am început să filtrăm acești oameni în partid, ca să păstrăm partea bună a PSD.

Dragnea susține că la DIICOT există un dosar legat de tentativa de asasinare îndreptată asupra sa

O cunosc pe Viorica Dăncilă de foarte mulți ani. Eu sper să își păstreze același caracter pe care îl știu de foarte mulți ani. Ea stă într-un mediu foarte periculos și dintr-o astfel de situație te scapă doar caracterul și eduacția.”, a declarat Liviu Dragnea.

Dragnea a mai spus că președintele Klaus Iohannis este un om perfid, slab și disperat, iar PNL stă prost în sondaje.

"Iohannis este un om slab, dar un om perfid și disperat, pentru că după 4 ani și jumătate de mandat nu poate prezenta niciun lucru semnificativ pe care l-a făcut și este tot mai disperat când vine adevărul la prezidențiale când o să primească de la oameni întrebări. Încearcă să inventeze scandal, ură, care să îl ajute să strângă susținere pentru el așa cum a făcut în 2014. Vrea să mai reîncălzească ciorba asta încă o dată. Pe de altă parte, partidul dumnealui stă foarte prost în sondaje și nu spun nimic oamenilor", a declarat Liviu Dragnea, la România TV.

Dragnea a reluat acuzația potrivit căreia Iohannis este în campanie pe bani publici.

”Klaus Iohannis este în campanie electorală pentru PNL pe bani publici, folosind banii de la Administraţia Prezidenţială pentru deplasările dumnealui, pentru maşini şi ce-o mai folosi, pentru toţi SPP-iştii, toţi lunetiştii", a mai spus Dragnea.

Mai multe articole despre:
Liviu Dragnea Klaus Iohannis Viorica Dăncilă