MENIU

Dolineaschi: PSD ar câștiga alegerile cu peste 70% dacă liderii partidului din Giurgiu ar fi clonați

Secretarul general al PSD, Andrei Dolineaschi, a afirmat, luni, la conferința județeană de alegeri a organizatiei PSD Giurgiu, că dacă ar exista posibilitatea ca liderii de la Giurgiu să fie clonați, PSD ar putea câștiga următoarele alegeri cu peste 70%. Andrei Dolineaschi s-a declarat convins că la Comitetul Executiv, PSD va lua cea mai bună decizie

"Nu trebuie să vă învățăm noi, cei de la București, ce este politica și ce este organizarea aici, la Giurgiu, dar pot să vă spun că dacă am avea capacitatea să clonăm organizația de la Giurgiu, șefii celor 54 de organizații de la nivelul județului Giurgiu sau dacă am putea să îl clonăm pe Nae Bădălău (n. red. senatorul PSD Niculae Bădălau, președintele organizației județene a PSD Giurgiu) vom putea să câștigăm alegerile cu peste 70%. De aceea, fac apel la domniile noastre ca bunul parcurs pe care îl aveți, de ceva vreme încoace, să îl continuați. Totodată, eu sunt convins că, miercuri, la Comitetul Executiv vom lua cea mai bună decizie, iar, în urma acestei decizii, partidul trebuie să își continue drumul, să își continue traseul pentru că avem cea mai bună guvernare", a afirmat Dolineaschi, potrivit HotNews.ro.

Dolineaschi a ținut să precizeze că social-democrații trebuie să îi fie alături lui Victor Ponta și să îl ajute să se ocupe, în continuare, de guvernare. 

La conferința județeană de alegeri a PSD Giurgiu au mai participat Codrin Ștefănescu și Mihai Sturzu, alături de liderii județeni ai partidului.