MENIU

Doina Pană: În PSD nu e anarhie, e democraţie

<p>Doina Pană</p>

Vicepreşedintele PSD, Doina Pană, a afirmat, înaintea de sedinţa Comitetului Executiv, că în partid nu este anarhie, e democraţie.

Doina Pana a mai spus că în regiunea nord-vest a ţării este unanimitate. "Trei voturi din Transilvania sunt contra lui Dragnea", a completat ea.

"Cred că partidul va ieși întărit", a mai afirmat vicepreşedintele PSD, înainte de şedinţa CEx.

"Cred că vom avea mai multe ședințe după ziua de azi", a completat ea.

Întrebată cum comentează planurile social - democraților care vor să boicoteze proiectele PSD dacă Liviu Dragnea nu va pleca de la șefia PSD, Doina Pană i-a mustrat pe colegii săi.

"Aștept să îi văd pe acești parlamentari... De asta am ajuns în Parlament, să facem grevă? Eu merg săptămânal acasă și mă întâlnesc cu acei oameni care m-au ales. Cum ar fi să le spun că nu îmi mai fac treaba că nu îmi place de Liviu Dragnea? Nu e anarhie, e democrație. Urma să avem un CEx pentru a gândi o remaniere în guvern",a spus Pană.

"Atât timp cât Parlamentul şi-a făcut treaba prin legislaţie grea scoasă, şi nu mă refer numai la Legile Justiţiei, mă refer la Legea offshore, la parteneriatul public-privat, care să dea drumul la investiţii, lucruri foarte greu de scos. Atât timp cât Guvernul îşi face treaba, ce ne-a apucat?", a declarat Pană, la Palatul Parlamentului înaintea şedinţei conducerii PSD.

"Eu sunt convinsă că există foarte multă înţelepciune în acest partid, sunt convinsă că astăzi vom sta câte ore este nevoie încât fiecare să îşi spună părerea şi fiecare să audă nişte răspunsuri. (...) Sunt convinsă că fiecare parlamentar care a a venit în Parlament este conştient că nu a venit că el este frumos şi deştept, ci că a primit un mandat din partea unui număr mare de alegători, în faţa cărora să se poată uita în ochi", a adăugat Pană.

În opinia sa, nu este "uşor de lucrat" cu Liviu Dragnea, dar nu trebuie ignorat faptul că PSD, sub conducerea acestuia, a reuşit să câştige alegerile "zdrobitor".

"Eu zic că ce nu te omoară te întăreşte şi cred că partidul va ieşi întărit, chiar dacă unii vor avea nemulţumiri. (...) Credeţi că de 14 ani de când sunt membru PSD eu nu am avut nemulţumiri?", a completat Doina Pană.

Mai multe articole despre:
PSD Doina Pană cex psd şedinţă PSD