MENIU

Doi liberali se jignesc pe Facebook, din cauza Referendumului: "Un cretin" versus "Eşti un şobolan!"

Mihai Voicu, deputat PNL, şi Mihail Neamţu, cel care a devenit membru PNL recent, au ajuns să se jignească reciproc pe Facebook, din cauza Referendumului. Mai exact, Voicu, cel care nu susţine referendumul, a scris că se simte inconfortabil să fie coleg de partid cu un cretin, referirea fiind clară la Mihai Neamţu, aprig susţinător al familiei tradiţionale. 

"Așa, în general, vreau să vă spun că mă simt extrem de inconfortabil atunci când sunt coleg de partid cu un cretin", a scris  Mihai Voicu.

În replică, Neamţu a avut şi el o reacţie. I-a răspuns direct pe Facebook lui Voicu, chiar la postarea care îi era dedicată. Iată ce i-a scris Neamţu: "Dumneata ești un șobolan al cooperativei de frecat menta și cheltuit bani publici. Ai trădat Diaspora și ești o rușine"

Prietenii virtuali i-au sărit imediat în ajutor lui Mihai Voicu și i-au transmis lui Mihail Neamțu că a fost cârpa lui Traian Băsescu și că a fost penibil, motiv pentru care nu ar mai trebui să iasă public o perioadă.

Totul a plecat de la o emisiune a postului nostru, în care Mihail Neamțu și-a exprimat părerile conservatoare despre familie și credință.