MENIU

"DNA curăţă portavionul": Bogdan şi Cristoiu, analiza uneia dintre cele mai fierbinţi săptămâni

'DNA curăţă portavionul': Bogdan şi Cristoiu, analiza uneia dintre cele mai fierbinţi săptămâni

Serialul „DNA curăţă portavionul” bate în audienţă „Showtime” şi „Grumpy old men”, doar că, la români, spectacolul are loc în DIRECT. După Jack Lemmon şi Walter Matthaw, sau Robert de Niro şi Eddie Murphy, seria gâlcevelor celebre este continuată de Ion Cristoiu şi Rareş Bogdan.

Duminică, de la ora 21.00, urmăreşte analiza uneia dintre cele mai fierbinţi săptămâni din saga care ţine românii lipiţi de televizoare. De ce crede că Băsescu se poate reinventa? De ce consideră Cristoiu că Tiberiu Niţu a târât Parchetul General într-o ”frecţie politicianistă”, de ce crede că arestarea lui Horia Georgescu este o „eroare” la nivel de imagine şi care sunt motivele pentru care este convins că Victor Ponta nu îl va salva pe prietenul său Dan Şova?

Şi vezi ce ARGUMENTE pune pe masă Rareş Bogdan ca să-l contrazică!

Iar de la ora 22.00, analişti economici de top DEMOLEAZĂ Codul fiscal cu care defilează premierul, dar care va arunca România în aer.

Vei descoperi o critică la obiect, fără patimă, la adresa legii cu care vrea Victor Ponta să pună economia pe picioare, dar riscă să o pună pe butuci cu exemple uluitoare dintr-un Cod Fiscal doar în aparenţă salvator, în realitate, o CALAMITATE pentru România!

Numai la „Jocuri de Putere”, duminică, de la ora 21.00 la 24.00, la Realitatea TV, cu Rareş Bogdan şi invitaţii săi!