MENIU

Diana Șoșoacă, interviu de suflet, în prima zi de Paște: România ar trebui să fie Elveția Europei - VIDEO. Culisele Statului Paralel, ora 21

Diana Șoșoacă și cei mai importanți oameni ai sufletului său, așa cum chiar senatoarea îi numește, vor fi în această seară în fața dumneavoastră într-un interviu special. 

În prima zi de Paște, cel mai vocal parlamentar vorbește despre bogățiile României și povestește cum și-a făcut loc în lumea politică. 

"Eu va spun un lucru: nu fiti vasalii nimanui! Fiti stapanii vostri pentru ca se poate. Mai ales la pozitia geostrategica pe care o avem noi romanii? Pai noi ar trebui sa fim Elvetia Europei. Aici ar trebui sa se refaca drumul matasii. Ar trebui sa fie lapte si miere, ar trebui ca poporul sa nu mai plateasca pic de impozite, traind numai din toate frumusetile si bogatiile Romaniei: deschidere la mare, munti, campii, grane, energie nu mai vorbim, resurse minerale, petrol gaze, si asa mai departe", a spus Diana Sosoaca.

"In 1990, Romania era curata si bogata. Azi nu mai avem nimic. Au facut unii stema cea noua, nu mai e sonda, nu mai e padurea, nu mai e soarele... asa arata Romania. E jefuita", a spus Florin Zamfirescu.

Interviul exclusiv, integral, în această seară, de la ora 21, cu Anca Alexandrescu.