MENIU

Dezvăluiri BOMBĂ în scandalul din PMP. Ce spune Cristian Diaconescu despre Ciolacu și Iohannis? Diaconescu - Înregistrarea este un FALS!- AUDIO

Șefia PMP este disputată între Cristian Diaconescu și Eugen Tomac

Ies la iveală dezvăluiri șocante în scandalul legat de disputa privind șefia PMP, motivul pentru care Biroul Electoral Central (BEC) a refuzat să valideze alianța Dreapta Unită, formată de USR, PMP și Forța Drepte. Un vicepreședinte PMP  a postat o înregistrare audio ce pare să fie cu vocea lui Cristian Diaconescu, care le explică membrilor formațiunii că a negociat cu Marcel Ciolacu, dar și cu președintele Klaus Iohannis o eventuală coaliție și dă asigurări că „totul este în regulă și la PSD, și la Cotroceni”.  În replică, Diaconescu a explicat la Realitatea Plus că înregistrarea este falsă și că-l va da în judecată pe cel care a distribuit-o.

În înregistrarea audio în care pare să fie vocea lui Cristian Diaconescu, cel care-și revendică șefia PMP, acesta îi ironizează pe membrii PMP care ar fi tentați să migreze spre PSD sau AUR: "Vă garantez că cel puțin la ușa clanței (?!) veți putea să vă agățați, CĂ MAI MULT NU VEȚI PUTEA!" 

 

DIACONESCU: ÎNTREGISTRAREA ESTE FALSĂ, VOI DOVEDI ÎN INSTANȚĂ

 

Într-o reacție oferită în exclusivitate la Realitatea Plus, Cristian Diaconescu a afirmat că este victima unei înscenări și că lucrurile nu vor rămâne așa.

"NU EXISTĂ ACEASTĂ înregistrare. Se poate dovedi tehnic, iar în procesul penal ce va urma se poate dovedi. Mă voi

adresa și universității unde activează persoana respectivă, pentru că nu cred că o astfel de atitudine cadrează cu deontologia de cadru didactic. Înregistrarea este falsă și voi urma absolut toate căile penale și administrative împotriva celui care a proferat această ofensă",  a declarat Cristian Diaconescu.