MENIU

Dezvăluiri-bombă legate de casa președintelui Klaus Iohannis

Dezvaluiri-bombă legate de casa președintelui Klaus Iohannis. Două documente obținute de Realitatea TV arată că statul român nu are niciun drept asupra imobilului lui Iohannis și că președintele este cumpărător de bună credință. 

"V-am pregătit dezvăluiri-bombă despre casa președintelui Klaus Iohannis! Avem documente, pe care le vom prezenta punct cu punct - din care reiese că două mari instituții ale statului român, Ministerul de Finanțe și ANAF, și-au dat cu stângul în dreptul în acest caz. Și nu prea au habar care e statutul juridic al clădirii", a afirmat Denise Rifai, în cadrul emisiunii Talk News, de la Realitatea TV.

Statul român nu are niciun fel de drept asupra casei lui Iohannis, se arată în documentul obţinut în exclusivitate de Realitatea TV.

Într-un document din 7 aprilie 2016, Cartea Funciară explică faptul că statul român nu are niciun fel de drept pentru acest document.  De asemenea, într-un alt document din 20 iulie 2018, emis de Oficiul de Cadastrul şi Publicitate Imobiliară Sibiu se precizează că "se respinge cererea formulată de ANAF reprezentat prin Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Braşov şi Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Sibiu având ca obiect înscrierea în calitate de proprietar a statului român asupra imobilului". Motivul precizat în document este următorul: acest imobil este împărţit şi înscris în Cartea Funciară între Baştea Rodica, în cotă de jumătate, şi Ghenea Elisie şi Ghenea Maria, în cotă de jumătate.

Așadar, cei de la Cartea Funciară Sibiu precizează, conform documentelor, că acest imobil este înscris în Cartea Funciară de două persoane fizice.

"Prin urmare, acest imobil are proprietari, unii dintre ei fiind decedaţi", a spus Denise Rifai.

"Nu mai contează aici că vorbim despre ministrul Finanţelor Publice, că vorbim de şeful ANAF, că vorbim de preşedintele Camerei Deputaţilor. Oamenii aceştia mint, mint cu nerușinare şi induc opinia publică într-o zonă total incoresctă și nu au nicio jenă de a face acest lucru", a mai afirmat Denise Rifai.

"Adevărul iese întodeauna la iveală, mai devreme sau mai târziu", a completat jurnalista Realitatea TV. 

De asemenea, din documente reiese că preşedintele Iohannis este cumpărător de bună credinţă. 

 

Documentul integral poate fi consultat AICI

Mai multe articole despre:
document exclusiv case iohannis