MENIU

Dezvăluire șocantă a lui Rareș Bogdan: cum s-au organizat violențele de miercuri seară

<p>Rareş Bogdan</p>

Rareș Bogdan oferă amănunte interesante despre felul în care au fost organizate violențele din Piața Victoriei, după mitingul pașnic de miercuri seară. 

"Agitatori/instigatori/provocatori folositi de cineva! Cine a comandat actiunea? La aceasta ora peste 100 de ultrasi sunt audiati de politisti si procurori! Cine a incercat astazi sa creeze haos in Piata si sa schimbe imaginea protestelor?

Au incercat o mizerie groaznica asta seara la 22.40 in Piata Victoriei in latura dinspre Bulevardele Iancu de Hunedoara, Lascar Catargiu, Victoriei. Peste 300 de ultrasi implicati dar si angajati ai unor firme de paza "de casa" din Olt si Arges! Intrebarea este cine a coordonat actiunea celor 300 din care 120 au fost retinuti de catre Jandarmerie si Politie! Cine a comandat actiunea si cine a platit? Cine a dorit sa arunce o pata groaznica pe obrazul Romaniei? Cine a vrut sa se creada ca cei care au atacat fortele de ordine sunt protestatari anti-Ordonante si anti-Gratiere? Cine a comandat actiunea ultrasilor? Din ce partid face parte? Cine a incercat formula provocatorilor infiltrati?", întreabă Rareș Bogdan. 

Realizatorul Realitatea TV postează și un mesaj foarte interesant primit miercuri:

"Salut, apropo de sticlele incendiare... Poate nu e important, dar in jurul orei 21.20, la statia de carburant Petrom din Soseaua Fundeni (partea spre Colentina), cativa indivizi umpleau cu benzina la pompa nr 4 numeroase bidoane de 5l folosite in mod normal pt apa... Erau cu un Logan bleumarin, totul se poate verifica pe camerele video ale benzinariei. Intervalul 21.15 - 21.25."

Protestele au continuat şi miercuri seara în fața Guvernului, unde s-au strâns peste 100.000 de oameni. Protestul a fost în mare parte pașnic, dar s-a sfârșit cu incidente violente. În jurul orei 23.00 un grup de ultraşi s-a infiltrat între protestatari, cu scopul de a încerca să "spargă" protestul. Aceștia au aruncat cu materiale pirotehnice, iar Jandarmeria a ripostat cu gaze lacrimogene.

Mai multe articole despre:
proteste violenţe ultraşi Rareş Bogdan