MENIU

Monica Iacob Ridzi a trecut de la PPDD la UNPR

Fostul ministru al Tineretului şi Sportului, Monica Iacob Ridzi, a părăsit PPDD pentru a se înscrie în UNPR. Potrivit site-ului oficial al Uniunii Naţionale pentru Progresul României, Monica Iacob Ridzi, în prezent, deputat de Valea Jiului, s-a înscris, joi, în această formaţiune, figurând ca preşedinte al Departamentului pentru Afaceri Europene din cadrul UNPR.

Monica Iacob Ridzi, fost ministru al Tineretului şi Sportului, a demisionat din PDL în toamna anului 2012, iar, la alegerile din 2012, a candidat din partea PPDD, câştigând un mandat de deputat în judeţul Hunedoara.

Fostul ministru al Tineretului şi Sportului a fost condamnat, în 27 ianuarie, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, la cinci ani de închisoare cu executare, în dosarul în care a fost acuzat de abuz în serviciu, privind manifestările organizate, în 2009, de Ziua Naţională a Tineretului, decizia nefiind definitivă.

De asemenea, soţul Monicăi Iacob Ridzi a trecut de la PDL la UNPR, miercuri, conform declaraţiei preşedintelui UNPR Hunedoara, Haralambie Vochițoiu.

Mai multe pe Mediafax.