MENIU

Deputat PSD, întrebat dacă a auzit de Lucian Boia: "E nou (...) Dânsul nu a auzit de mine!"

Deputatul PSD Sorin Bota a avut probleme serioase în a-l identifica pe istoricul Lucian Boia în cadrul unei discuții pe teme politice, la Realitatea TV. Când în cele din urmă s-a edificat, Bota a subliniat că nici Boia nu a auzit de el. 

Deputatul Sorin Bota are greutăți mari în a-l identifica pe istoricul Lucian Boia, dar ne liniștește spunând că nici Boia nu a auzit de el. Redăm în continuare discuția care a avut loc în emisiunea Casa Poporului, de la Realitatea TV, între Bota și moderatoarea Marinela Mititelu.  

Marinela Mititelu: Domnule Bota, îl cunoașteți pe Lucian Boia?

Sorin Bota: Cred că da, cred că l-am văzut.

Marinela Mititelu: Din vedere, de unde îl cunoașteți?

Sorin Bota: Din vedere, după nume, nu-l cunosc personal.

Marinela Mititelu: Nu e din PSD...

Sorin Bota: E nou.

Marinela Mititelu: E din PSD?

Sorin Bota: Nu știu.

Marinela Mititelu: Domnul Boia este istoric și scrie pe Adevarul.ro: "Cum să scapi de pușcărie: metoda Dragnea. (...) În realitate, atribuțiile lui Liviu Dragnea sunt mult mai modeste. Acestea este marele lui proiect pentru România: să scape de închisoare".

Sorin Bota: O părere. Este părerea lui.

Marinela Mititelu: Aveți dreptate. Cine nu a auzit de Lucian Boia. Și dumneavoastră ați auzit.

Sorin Bota: Ca nume. Dânsul probabil nu a auzit de mine, care am negociat pentru România integrarea europeană pe capitolul Transporturi.

Sorin Bota a devenit celebru când a contestat sloganul "Noaptea, ca hoții" strigat în Piața Victoriei după ce Guvernul Grindeanu a adoptat ordonanța privind modificarea codurilor penale. Bota a declarat la Realitatea TV că totul s-a întâmplat de fapt ziua, mai târziu. 

Un deputat PSD contestă sloganul "Noaptea, ca hoții": "Dacă era vara era lumină la ora aia" 

Mai multe articole despre:
Realitatea Tv Sorin Bota Lucian Boia