MENIU

Deputatul PSD Mircia Muntean, accident și fugă de la locul faptei. Fostul primar ar fi fost băut

<p>ACCIDENT grav &icirc;n IAȘI. O persoană a murit</p>

Potrivit martorilor, acesta și-a abandonat mașina lovită, părăsind locul accidentului. O patrulă a poliției locale a plecat în căutarea lui. Parlamentarul a fost găsit după o jumătate de oră în apropierea Gării CFR din Deva, scrie hunedoaralibera.ro.

Accidentul s-a produs în jurul orei 18:20, pe Calea Zarandului din Deva, în apropierea intersecției cu statia CFR. Fostul primar al Devei conducea un SUV Opel Antara pe banda a 2-a de circulație când, din motive încă necunoscute, a acroșat un autobuz și un autourism care circulau pe banda 1 a drumului. Mașina deputatului PSD a intrat apoi în spatele unei autobasculante, scrie hunedoaralibera.ro.

Potrivit martorilor, deputatul Mircia Muntean a fost ajutat sa iasă din mașină de unul din șoferii implicați în accident, care susține că Mircia Muntean era lovit în zona capului. După ce a stat câteva minute la locul accidentului, acesta a plecat, însoțit de mai mulți bărbați, în direcția gării din Deva. Din informațiile neverificate de la martorii accidentului, există suspiciunea că Mircia Muntean se afla sub influența băuturilor alcoolice.