MENIU

DEMISIE DIN PNL. Un deputat îl urmează pe TĂRICEANU

<p>Titi Holban</p>

DEMISIE DIN PNL. Deputatul PNL de Buzău Titi Holban a declarat, joi, că va demisiona din partid şi îl va urma pe Călin Popescu Tăriceanu în Partidul Reformator Liberal, el susţinând că la formaţiunea fostului premier vor trece şi alţi liberali care au crezut în proiectul USL

DEMISIE DIN PNL. Deputatul PNL de Buzău Titi Holban, aflat la cel de-al doilea mandat de parlamentar, a declarat corespondentului MEDIAFAX că va demisiona din PNL, nemulţumit de ieşirea liberalilor de la guvernare.

"Am avut un proiect cu USL și consider că trebuia să meargă înainte. Nu văd oportună ieșirea de la guvernare și cum a procedat domnul Antonescu. După părerea mea, mulți îl vor urma pe domnul Tăriceanu. Este vorba despre cei care au crezut în acest proiect și care mai cred, iar printre ei mă număr și eu. Nu pot să spun cine mai pleacă cu domnul Tăriceanu, însă părerile sunt împărțite", a declarant deputatul Titi Holban.

DEMISIE DIN PNL. El a mai spus că îi reproșează liderului PNL Crin Antonescu faptul că nu a știut să negocieze cu PSD astfel încât să nu se ajungă la criză și apoi la ruptura USL.

"Nemulțumirea mea nu e neapărat că am ieșit de la guvernare, ci că domnul Antonescu nu a putut să negocieze, să facă în așa fel încît să ajungă la o înțelegere cu PSD și să evite criza cu care ne confruntăm. Îmi voi da demisia din PNL, e o chestiune de zile", a adăugat Titi Holban.

În schimb, un alt parlamentar liberal de Buzău, senatorul Doina Tudor, spune că, deşi o leagă o prietenie de Tăriceanu, nu va pleca din PNL, considerând că ieșirea de la guvernare a liberalilor este "o mișcare care trebuia făcută".

DEMISIE DIN PNL. "Sunt membru PNL din 2002 și nu am părăsit acest partid niciodată, că a fost la guvernare sau în opoziție. Voi rămâne pe poziția mea, nu plec chiar dacă cu domnul Tăriceanu mă leagă o prietenie foarte bună. Suntem prieteni, dar fiecare pe drumul lui. Ieșirea de la guvernare a PNL e o mișcare care trebuia făcută, nu trebuie să căutam vinovați. Poate suntem și noi vinovați, Nu s-au respectat protocoalele, nu au fost duse la capăt multe lucruri promise. Suntem un partid destul de puternic. (...) Nu văd ceva rău că am ieșit de la guvernare. Faptul ca ieșim de la guvernare nu e definitoriu pentru existența noastră. Nu știu dacă-i pot reproșa ceva domnului Antonescu, sunt convinsă că a făcut tot ce se putea", a spus senatorul PNL Doina Tudor.

Fostul premier liberal Călin Popescu Tăriceanu şi-a anunţat, miercuri, demisia din PNL.