MENIU

De ce pleacă oamenii din PSD? Răspunsul îl are un baron local!

Marian Oprișan, celebrul baron local de Vracea, foarte vocal împotriva actualei conduceri a partidului, susține că miniștii Transporturilor și Devoltării trebuiau numiți prin restructurare guvernamentală, prin prezentarea unui nou guvern în Parlament, care nu poate fi respins de președintele Iohannis.

Marian Oprișan, președintele PSD Vrancea și cel care a cerut ieri congres al PSD și l-a contestat pe Liviu Dragnea, a declarat miercuri la Antena 3 că principala problemă a partidului e plecarea tot mai multor lideri. ”Interesantă e întrebarea de ce pleacă oameni din PSD, la asta trebuie să răspundem”, a spus Oprișan.

Șeful Consiliului Județean Vrancea a mai spus că a cerut în ședința conducerii ca PSD să îi numească pe Olguța Vasilescu și Mircea Drăghici miniștri prin restructurare guvernamentală, adică prezentarea unui nou guvern în Parlament, care nu poate fi respins de președintele Iohannis.

”Am propus variantă restructurarea guvernamentală, o aprobam fără problemă în Parlament că avem majoritate. Nu a fost de acord, asta-i viața”, a spus Oprișan.

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprișan, l-a atacat frontal pe liderul PSD în ședința CEX de marți seară, reproșându-i Liviu Dragnea că nu se consultă cu nimeni în afară de luarea deciziilor în afară de liderul de la Neamț, Ionel Arsene și Irina Tănase, iubita liderului PSD, după cum au declarat pentru G4Media.ro surse din partid. ”Nu se poate să conducă partidul cu Arsene și Tănase”, le-ar fi spus Oprișan membrilor CEX.

Propunerile de miniștri la Dezvoltare (Suciu) și Transporturi (Cuc) s-ar fi făcut fără consultarea partidului. Cuc s-a transferat cu două săptămâni înainte de numire de la filiala Giurgiu, unde este în conflict cu Niculae Bădălău, la filiala PSD Neamț, condusă de Arsene.

Oprișan l-ar mai fi acuzat pe Dragnea că a plătit articole în presă împotriva Olguțăi Vasilescu, pentru a-i submina șansele de a fi numită la transporturi, însă liderul PSD ar fi negat vehement. Vasilescu și Drăghici ar fi tăcut în timpul schimbului de replici între Dragnea și Oprișan. Fostul ministru al muncii ar fi convinsă că în spatele atacurilor la adresa ei se află liderul PSD, însă Claudiu Manda, cu care Vasilescu urmează să se căsătorească în curând, speră să fie desemnat pe un loc eligibil pe lista PSD pentru europarlamentare.

Mai multe articole despre:
PSD Marian Oprişan miniştrii