MENIU

Daniel Florea, despre o candidatură a lui Marian Vanghelie: Nu ar face rău candidatului PSD

Daniel Florea, despre o candidatură a lui Marian Vanghelie: Nu ar face rău candidatului PSD

Candidatul PSD pentru Primăria Sectorului 5, Daniel Florea, a vorbit, într-un interviu acorda psnews.ro, despre o posibilă candidatură a lui Marian Vanghelie şi despre perioada în care a fost judecător la Constanța, comentând din această postură situația delicată de la Primăria Sectorului 5.

În ceea ce privesc sondajele, Florea a declarat că „atât PSD cât și candidatul PSD la Primărie sunt pe primul loc la o diferență confortabilă”: „vom câștiga alegerile!”. În acest context, Daniel Florea a comentat zvonurile legate de o posibilă candidatură a lui Marian Vanghelie, fiind de părere că acesta „nu ar face rău candidatului PSD-ului”.

"Cred că domnul Vanghelie a făcut și lucruri bune. Sunt de acord că e acuzat de multe lucruri, dar el a reprezentat la un moment dat stânga și eu nu voi critica activitatea dumnealui (sunt alții care o vor face). Eu vreau să rămână lucrurile concrete, corecte, bune, pe care PSD-ul le face și care a determinat ca în acest moment PSD-ul să fie pe primul loc în toate sondajele la nivel national", a spus acesta.

De asemenea, Daniel Florea a precizat că nu cred că Marian Vanghelie ar diminua șansele candidatului PSD-uluide a câștiga Primăria.

"Cred că ar trebui să se gândească bine. Trebuie să își rezolve problemele și abia după aceea dacă le va rezolva cu bine se poate să revină în politică pentru că este încă un politician tânăr. Sunt totuși foarte multe programe sociale, sunt lucruri bune care s-au întâmplat din punct de vedere social și cred că numai reprezentatul PSD-ului cu PSD-ul în spate le poate continua și le poate îmbunătăți. Eu cred în acest moment că Marian Vanghelie nu ar face rău candidatului PSD-ului, având în vedere că, într-adevăr, cele mai multe voturi le vor veni de pe partea stângă. Cu toate acestea, din sondajele pe care le avem, nu va fi determinantă candidatura lui și eu, în calitate de reprezentant al PSD-ului, cu siguranță voi câștiga alegeri, chiar dacă el îmi va lua din voturi", a precizat candidatul la Primăria Sectorului 5.

"Nu va determina pierderea alegerilor de către candidatul PSD. Într-adevăr ne va lua voturi, dar depinde numai de mine și de echipa PSD ca aceste voturi să fie în număr cât mai mic. Nici în acest moment nu este determinant pentru câștigarea alegerilor și chiar dacă el va candida nu e nici favorit și nici nu va determina pierderea alegerilor de către candidatul PSD", a continuat acesta.

Versiunea integrală a interviului o puteţi găsi AICI.