MENIU

Daniel Constantin: PC va rămâne partener de guvernare

Preşedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, luni, că formaţiunea sa rămâne partener de guvernare, dar, în acelaşi timp, trebuie găsite cele mai bune metode de a evolua, arătând că electoratul vrea un "progres calitativ".

"PC rămâne consecvent angajamentelor faţă de partenerii de guvernare faţă de care electoratul care şi-a dat votul în 2012. Suntem conştienţi cu toţii faţă de semnificaţia votului dat ieri faţă de clasa politică. Am înţeles şi trebuie să schimbăm modalitatea de a ne raporta la electorat, electoratul vrea un progres calitativ.

Am înţeles acest lucru şi cred că, din acest punct de vedere, cu toţii trebuie să evoluăm", a afirmat Constantin, după şedinţa coaliţiei de guvernare. El a adăugat că PC rămâne partener de guvernare, dar trebuie găsite modalităţi de a evolua, după cum doreşte electoratul. "Suntem consecvenţi angajamentelor noastre politice, rămânem un partener la guvernare, dar, în egală măsură, trebuie să găsim cele mai bune metode să evoluăm şi o vom face", a mai spus Constantin, într-o declaraţie de presă susţinută alături de Victor Ponta şi Gabriel Oprea, la Parlament.

 Mai mult pe  Mediafax