MENIU

Daniel Constantin: Călin Popescu Tăriceanu are o relatie patologică cu minciuna

"Călin Popescu Tăriceanu fie are o relație patologică cu minciuna, fie va rămâne în istorie că produce abuzuri". Declarația îi aparține celuilalt copreședinte al ALDE, Daniel Constantin, care se așteaptă acum să fie exclus din partid.

Într-un interviu pentru news.ro, Daniel Constantin a continuat seria tacurilor la adresa copreședintelui ALDE Călin Popescu Tăriceanu, cel care a cerut retragerea lui Constantin din funcțiile deținute de Guvern.

Întrebat dacă speră să rezolve ceva în urma contestării la Tribunal a deciziei partidului de retragere a sprijinului său politic, Daniel Constantin a spus că, indiferent de decizia instanţei, Călin Popescu Tăriceanu va avea de suferit la capitolul imagine.

”Sunt două chestiuni: dacă vom avea câştig de cauză, atunci e foarte clar, va rămâne în istorie că domnul Tăriceanu produce abuzuri. Asta e foarte clar. Dacă nu vom câştiga, va rămâne doar o imagine pe care eu o am foarte clară: domnul Tăriceanu are o relaţie patologică cu minciuna şi asta este ideea cu care voi merge mai departe”, a declarat Daniel Constantin în interviul pentru News.ro.