MENIU

Dăncilă: Nu îmi este frică de o moţiune de cenzură

Premierul Viorica Dăncilă a afirmat că nu îi este frică de moţiunea de cenzură pregătită de Opoziţie deoarece are încredere în colegii de partid şi de coaliţie, cât şi pentru că a îndeplinit majoritatea punctelor din programul de guvernare.

"Nu îmi este frică de o moţiune de cenzură. Am încredere în toţi colegii şi colegele mele, în coaliţie de guvernare şi am increderea că marea majoritate a lucrurilor din programul de guvernare le-am pus în practică", a afirmat Viorica Dăncilă, la finalul şedinţei Biroului Politic Naţional al PSD, care a avut loc luni la Parlament.

La rândul său, întrebat dacă are vreo emoţie la moţiunea de cenzură, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a replicat: "Nu cred că au şanse", precizând că are încredere că parlamentarii PSD nu vor vota pentru moţiune.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sâmbătă, la Iaşi, că Opoziţia va stabili data la care va depune moţiunea de cenzură împotriva Guvernului, după 1 decembrie, precizând că PNL încă nu au ajuns la numărul necesar de parlamentari pentru a căderea Cabinetului Dăncilă.

Mai multe articole despre:
moţiune de cenzură Viorica Dăncilă