MENIU

Ședință furtunoasă la PSD! Se fac calcule pentru moțiune

PSD dă în clocot. Se fac calcule noi şi se analizează cu ce parlamentari anti-psd se poate negocia, pentru a le fi întors votul de joia viitoare. Surse Ralitatea TV au declarat că o delgație din Olt a venit la sediul PSD central ca să se plângă de Paul Stănescu.

Viorica Dăncilă a susținut că nu ar cumpăra niciodată parlamentari, dar că a încercat să îi convingă pe unii dintre ei să nu voteze moțiunea.

Dăncilă a recunoscut că a purtat discuții și cu liderul Pro-România, Victor Ponta, deși nu are încredere în el și în partidul acestuia.

,,Am avut discuţii cu domnul Ponta, domnul Ponta pe toţi i-a minţit, toţi cei din jurul dumnealui, şi sunt convinsă că şi cei care au plecat la PRO România", a declarat Viorica Dăncilă, joi seară, la România TV.

Întrebată cu ce a minţit-o liderul PRO România, premierul a explicat: "De fiecare dată spune un lucru şi face altceva, nu am încredere în domnul Ponta".

Premierul a menţionat că nu ştie despre eventuale reîntoarceri ale unor persoane din PRO România în PSD.

"Nu ştiu, am văzut disperarea domnului Ponta de a lua de la PSD. Părerea este că urăşte Partidul Social Democrat, îl urăşte ca o răzbunare, nu ştiu de ce, dar cred că vrea să se răzbune pe PSD'', a mai spus Dăncilă.

Mai multe articole despre:
PSD Dancila