MENIU

DAN VOICULESCU, anunț de ultimă oră din PENITENCIAR: Să caute! Să caute bine și peste tot!

<p>Dan Voiculescu</p>

Dan Voiculescu a postat pe blogul său un text în care susține ca lumea se întrebă dacă el are sau nu bani sau bunuri nedeclarate în tara sau in strainatate,  adaugand că se implinesc 2 luni de zile de cand judecatoarea Camelia Bogdan le-a cerut instituțiilor din România și din lume, să îi caute bunurile. Acesta a mai scris că speră ca statul roman să gaseasca raspunsurile, indiferent de costul pe care statu roman îl va plăti la finalul cercetarilor.

Dan Voiculescu  lansat trei intrebari care framanta, in opini sa, Romania: „Are sau nu are Voiculescu bani, bunuri, averi nedeclarate in tara si in strainatate. „A pacalit el romanii ascunzandu-si averea?„Este, pana la urma, Voiculescu un hot sau este un om cinstit?””

Ulterior, acesta a mai scris ca spera ca toata Romania sa fale raspunsurile la intrebari, indiferent, de costul pe care i va plati statul roman: 

”Asa cum am precizat si in scrisoarea deschisa din 22 august 2014, Camelia Bogdan a solicitat tuturor institutiilor cu atributii in domeniu din Romania, din Europa, din lumesa-mi caute bunurile. Mai sunt cateva zile si se implinesc 2 luni de la demararea acestei actiuni atotcuprinzatoare si nu s-a gasit nimic. Sa caute! Sa caute bine si peste tot, indiferent cat ar costa statul roman aceste cautari zadarnice.Eu astept cu rabdare ca toata Romania sa primeasca, odata cu finalizarea acestor cercetari, un raspuns clar la cele trei intrebari de mai sus”, a mai scris Voiculescu.