MENIU

DAN VOICULESCU a făcut publice, din închisoare, toate întâlnirile cu TRAIAN BĂSESCU

Dan Voiculescu, aflat în detenție în prezent, a postat pe blogul său un text intitulat "Onoarea nu se poate compara cu vizitele la Grivco. O radiografie a întâlnirillor cu Băsescu", în care a enumerat, cronologic, toate întâlnirile pe care acesta le-a avut cu actualul șef al statului, în ultimii 10 ani. 

Potrivit acestuia, prima întâlnire a avut loc în anul 2000:

 

"Fara un motiv anume, am trecut zilele aceastea in revista intalnirile pe care le-am avut in ultimii 10 ani cu Traian Basescu.

Ne-am intalnit de putine ori in aceasta viata, iar de fiecare data au existat martori care pot confirma oricand cele discutate.

Prima data, in 2000, cand Basescu a candidat la Primaria Capitalei.

Atunci, prietenul meu, George Copos a insistat sa vin la el, la Hotelul Crowne Plaza, sa ma intalnesc cu Basescu. Pe Copos este greu sa-l refuzi, asa ca m-am dus.

Am intalnit un om slugarnic, care a inceput sa ma roage, punandu-si cenusa in cap, sa trec cu vederea o exprimare nepotrivita la adresa mea.

Il interesa ce ar trebui sa faca pentru ca trustul de presa fondat de mine sa-l mediatizeze intens, intr-un mod pozitiv, sa nu-l mai critice – cu alte cuvinte, sa-i fie obedient", se arată pe blogul acestuia.

 

 

 Mai multe pe www.danvoiculescu.net