MENIU

Dan Vasile Mihale: Ce se ascunde în spatele referendumului pentru redefinirea familiei

Senatorii vor vota, astăzi, modificarea Legii pentru alegerea preşedintelui României

Referendumul pentru redefinirea familiei, inițiativă cetățenească susținută de PSD, pleacă de la premisa falsă, ticăloasă și abjectă că poporul român ar avea apucături deviante. De aici, chipurile, și necesitatea de a redefini în Constituție că ,,familia se întemeiază pe căsătoria între un bărbat şi o femeie'', şi nu între soţi, aşa cum este în prezent. Pentru această inepție, guvernul de impostori PSD-ALDE aruncă pe fereastră aproximativ 164 de milioane de lei. 

Referendumul pentru redefinirea familiei este doar pretextul de care avea nevoie coaliția PSD-ALDE pentru a distrage atenția de la principalele priorități ale sale: grațierea, anularea efectelor juridice ale protocoalelor secrete și modificarea, prin OUG, a celor trei legi ale Justiției, mutilate deja în Parlament. 

Redefinirea familiei în sensul familiei tradiționale era ultima grijă a liderilor PSD-ALDE. Unul care a divorțat de soție pentru o doamnă cu 30 de ani mai tânără decât el și altul care s-a căsătorit de cinci ori sunt exemple ,,perfecte'' de respect pentru familia tradițională. Votanții PSD știu cel mai bine ce definește familia tradițională. Dacă tot batem apa în piuă cu familia tradițională, ar fi onest să vorbim și de metehnele acesteia, precum violența fizică și cea verbală.

Referendumul pentru redefinirea familei nu are un scop nobil și nici măcar unul practic. În spatele referendumului se ascund cel puțin două interese oculte: asaltul final asupra Justiției și readucerea BOR, confruntată în ultima perioadă cu mai multe scandaluri de homosexualitate, în arcul puterii.

Dacă actuala majoritate politică se dorește mai catolică decât Papa, ar trebui să se arate la fel de receptivă și față de inițiativa ,,Fără penali în funcții publice'' care a strâns peste un milion de semnături, de două ori mai multe decât cele necesare, şi urmează să ajungă în dezbaterea Parlamentului.

Acuala putere a anunțat, deja, că nu o va face. De ce? Pentru că pot. Doar s-au lăudat public cu asta. PSD este partidul dublei măsuri, iar ceea ce face în prezent actuala putere se numește ,,dictatura majoității''.

Mai multe articole despre:
referendum familie redefinire