MENIU

Dan Tănasă, cel mai vocal parlamentar AUR, aviz favorabil pentru PLx -145

Deputatul Dan Tănasă (AUR)

Deputatul AUR Dan Tănasă, unul dintre cei mai vocali și impulsivi parlamentari ai partidului condus de George Simion, a votat FAVORABIL, în Comisia pentru egalitatea de șanse, proiectul controversatei legi privind prevenirea separării copilului de familie. Mai mult, Tănasă este chiar președintele comisiei.

Deși AUR a susținut cu argumente false că legea PLx 145 permite înstrăinarea copiilor, Dan Tănasă a votat un aviz favorabil pentru proiectul de lege în cadrul Comisiei pentru egalitatea de șanse, pe care o și conduce în calitate de președinte, scrie G4Media.

Avizul, din data de 4 aprilie, este disponibil pe site-ul Camerei Deputaților și este semnat chiar de Dan Tănasă. ”În urma dezbaterilor, Comisia pentru egalitatea de şanse pentru femei şi bărbaţi a hotărât, cu unanimitate, avizarea favorabilă a proiectului de lege”, se arată în documentul trimis de Tănasă.

Întrebat de G4Media de ce în 4 aprilie a avizat favorabil proiectul criticat de partidul său, Dan Tănasă a refuzat să răspundă.

Pe de altă parte, campania AUR și a altor politicieni împotriva PLx 145 a luat amploare la jumătatea lunii aprilie adică după ce Tănasă dăduse aviz favorabil proiectului.