MENIU

Dan Şova: Sunt mândru de felul în care s-a prezentat Victor Ponta la Cotroceni

<p>Dan Șova</p>

Dan Şova, purtătorul de cuvânt al PSD, a declarat la Realitatea TV că este "mândru" de felul în care premierul Victor Ponta s-a prezentat la Cotroceni, la discuţiile pe tema reducerii CAS.

Purtătorul de cuvânt al PSD, Dan Şova, a declarat la Realitatea TV că este foarte nemulţumit de "impoliteţea" preşedintelui Traian Băsescu faţă de ministrul Finanţelor, Ioana Petrescu, în timpul discuţiilor de la Cotroceni pe tema reducerii CAS.

"A fost nepoliticos în momentul în care a întrebat-o pe Ioana Petrescu ce universitate a urmat", a explicat Şova. 

Purtătorul de cuvânt al PSD a mai spus că Traian Băsescu a minţit în timpul discuţiilor cu Ponta. "A făcut referire la majorarea salariilor profesorilor în 2008, când ştim foarte bine că preşedintele a ieşit şi a spus că salariile pot fi majorate, iar singurul care s-a opus a fost premierul Tăriceanu", a spus Şova.

Oficialul PSD a mai spus că este mulţumit de prestaţia lui Ponta la Cotroceni. 

"Sunt foarte mulţumit de cum s-au prezentat de Victor Ponta şi Ioana Petrescu (...) Am fost foarte mândru de Victor Ponta", a concluzionat Şova.

"Vreau să vă spun un lucru cu MTO-ul. Engleza de baltă îţi poate juca feste", a spus Şova, explicând de ce nu a înţeles premierul Ponta întrebabrea preşedintelui. "Băsescu a semnat în 2013 pactul fiscal pentru a ajuta Germania, care tocmai îi întinsese o mână de ajutor pentru a-l scăpa de la demitere", a mai spus Şova.

Mai multe articole despre:
Traian Băsescu Victor Ponta Cotroceni Dan Şova MTO