MENIU

Dan Motreanu: „Cîțu e vinovat!”. Replica premierului: „Dacă dorește terapie de grup, e mereu binevenit”

Cîțu, răspuns acid pentru Dan Motreanu. Foto/Inquam Photo/Octav Ganea

Europarlamentarul PNL Dan Motreanu consideră că liderul partidului, Florin Cîţu, este vinovat pentru ce se întâmplă în partid. Florin Cîțu îi dă o replică ironică lui Dan Motreanu, președintele PNL Giurgiu, cea mai performantă filială județeană a liberalilor, cel care l-a criticat în ședința conducerii partidului de marți seara.

Dan Motreanu a fost întrebat, marţi seară, după şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL dacă Florin Cîţu este vinovat pentru ce se întâmplă în partid şi a afirmat. ”Da, în acest moment este vinovat”.  

Liberalii au discutat, marţi seară, despre flexibilizarea mandatului şi au decis să discute cu PSD şi USR.  

Liderii de filiale şi-au exprimat punctele de vedere, cei din Ardeal poziţionându-se împotriva USR.  

O poziţie tranşantă a avut-o Dan Motreanu, care i-a reproşat lui Florin CÎţu eşecul negocierilor de până acum.  

În şedinţă s-a decis că PNL nu va merge cu o propunere de premier ci cu o majoritate la consultările de la Palatul Cotroceni.  

A fost un Congres, am fost ales cu 60%. Domnul Motreanu a candidat. Ăsta e momentul, dacă dorește terapie de grup, este întotdeauna binevenit”, a afirmat Cîțu.

Liberalii au discutat, marţi seară, despre flexibilizarea mandatului şi au decis să discute cu PSD şi USR. Liderii de filiale şi-au exprimat punctele de vedere, cei din Ardeal poziţionându-se împotriva USR. O poziţie tranşantă a avut-o Dan Motreanu, care i-a reproşat lui Florin CÎţu eşecul negocierilor de până acum.

Mai multe articole despre:
dan motreanu florin citu pnl