MENIU

Dan Diaconescu, candidat oficial din partea PPDD la alegerile prezidenţiale

Dan Comitetul Naţional Executiv al PPDD l-a validat pe Dan Diaconescu drept candidatul oficial al partidului, la alegerile prezidenţiale, semnăturile necesare, pentru susținerea acestuia, urmând să fie depuse la BEC, în 22 septembrie, conform unui comunicat transmis, astăzi, de formaţiunea politică. Ameninţaţi cu închiderea minei şi cu pierdea locurilor de muncă, zeci de ortaci de la Băiţa au ales să protesteze la suprafaţă. Au recurs la această măsură după anunţul făcut, marţi de reprezentanţii Ministerului Economiei. Citeste mai mult: adev.ro/nc1pgo

Conducerea PPDD s-a întrunit în 16 septembrie, la Palatul Parlamentului, în şedinţa Comitetului Executiv National al PPDD, membrii acestui for validând, prin vot, în unanimitate, pe Dan Diaconescu drept candidatul oficial al partidului la alegerile prezidenţiale, se arată în comunicatul PPDD, informează Mediafax. Conform sursei citate, PPDD "a strâns deja, la nivelul întregii ţări, peste 1 milion de semnături necesare susţinerii candidaturii lui Dan Diaconescu", acestea urmând să fie depuse la BEC în data de 22 septembrie.

"De asemenea, având în vedere contextul generat de Ordonanţa de Urgenţă, pentru reglementarea unor măsuri privind funcţionarea administraţiei publice locale, care legitimează traseismul politic, PPDD rămâne consecvent valorilor şi principiilor promovate în faţa electoratului, sens în care se pronunţă încă o dată, ferm, împotriva migraţiei politice", se mai arată în comunicat.

Mai multe articole despre:
candidat alegeri prezidenţiale Dan Diaconescu PPDD