MENIU

Dan Barna a răbufnit după ce ”Cîțu a plecat cu coada între picioare”: ”Este o rușine, un circ”

Liderul USR, Dan Barna, susține că ceea ce s-a întâmplat cu depunerea mandatului de către Florin Cîțu este ”o rușine, un circ”, în condițiile în care peste România s-a așternut criza coronavirusului.

”Este ceva rușinos ceea ce s-a întâmplat astăzi, este de necrezut ceea ce s-a întâmplat astăzi. Când peste România vine o molimă, când oameni sunt disperați și stăteau cu ochii pe noi să vadă cum va fi rezolvată criza. Am văzut astăzi un nou blat ordinar!

Alianța USR-PLUS are variantă de premier, noi îl susținem pe Dacian Cioloș. Vine o molimă peste România, iar oamenii politici de la noi fac același joc la mișto, cum înțelegem că a fost propunerea Cîțu”, a spus Dan Barna.

"PNL a decis să prelungească criza politică. Aceasata este ceea ce vede orice cetățean. Eu aștept niște explicații de la președinte pentru acest circ ridicol. Vom vedea care va fi nominalizarea următoare sau dacă va fi o nominalizare sau dacă vom începe simulacrul consultărilor. Ideea unui guvern alături de PRO România nu face parte din planurile USR", a declarat Dan Barna.

Mai multe articole despre:
dan barna