MENIU

Dacian Cioloş, certat pentru refugiaţi, la Alba Iulia

Bărbatul care i-a cerut socoteală lui Dacian Cioloş, la Cluj, la începutul lunii martie, că lasă „islamişti” în România a încercat sa îl abordeze pe premier şi astăzi, la Alba Iulia. De această dată, însă, nu a mai avut noroc. Premierul a refuzat un alt dialog.

Bărbatul l-a aşteptat, astăzi, în faţa Primăriei Alba Iulia, pe Dacian Cioloş care avea o întalnire cu autorităţile locale. Însă, când a ieşit din clădire, premierul a refuzat să se oprească să discute cu protestatarul. "Mulţumesc frumos. Cam asta are şi România de la Dvs." - i-a spus bărbatul lui Cioloş.

"Este un pericol pe care nu o să-l putem îndepărta din ţară multă vreme . Dacă o să primim aici mii de imigranţi cum o să-i ţinem? Închişi nu se poate ca au drepturi. Îi vom lăsa între femeile noastre, între copiii noştri, ce o să facem cu ei? Sunt barbati in majoritatea intre 20 si 45 de ani, ce o să facem cu ei cand o sa fie mii? Ce o sa faca fiecare cand nevasta, mama lui o sa fie agresataă? Ce o sa facem atunci? Cine este de vină că condamnă poporul român? Dacian Cioloş si Klaus Iohannis", spune bărbatul.

Bărbatul i-a făcut aceleaşi reproşuri premierului, la 4 martie, la Cluj. Cioloş nu i-a răspuns iniţial, însă, la ieşirea din Muzeul Naţional de Istorie a Transilvaniei, a pornit un dialog în contradictoriu cu omul nemulţumit.

La Galaţi, au ajuns primii 15 refugiaţi din cota obligatorie pentru ţara noastră. Într-o primă fază, România va primi peste 6.500 de refugiaţi.

Mai multe articole despre:
Alba Iulia refugiaţi Dacian Cioloş migranţi