MENIU

Cum îi ţine Alina Gorghiu partea lui Liviu Dragna şi îl pune la zid pe Ponta

Copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, luni, că a răspuns favorabil solicitării liderului PSD Liviu Dragnea pentru întâlnirea politică de joi pe Codul fiscal pentru că se suprapune pe dorinţa PNL, arătând că, în opinia sa, acest cod nu trebuie să aibă o etichetă: Victor Ponta, PSD, PNL. Ea a apreciat că în PSD se întâmplă un transfer de putere mai lent, Victor Ponta refuzând să înţeleagă că nu mai este factor de decizie şi Liviu Dragnea "încearcă să-şi intre în firescul funcţiei", scrie Mediafax

Alina Gorghiu a menţionat că PNL a răspuns favorabil solicitării lui Liviu Dragnea pentru că se suprapune pe dorinţa liberalilor şi că este optimistă în privinţa rezultatelor discuţiei, adăugând că "personajele care erau uşor populiste" au fost scoase în afară de cei din PSD.

"Am răspuns favorabil la solicitarea lui Liviu Dragnea, în calitate de preşedinte al PSD, pentru că se suprapune pe dorinţa noastră. Cred că acest Cod fiscal nu trebuie să aibă o etichetă: Victor Ponta, PSD, PNL. Pe de parte, este un Cod fiscal de care ar trebui să profite întregul mediu de afaceri, cetăţenii României, de aceea avem întreaga disponibilitate pentru absolut orice demers pentru a vedea obiectivul nostru de a avea un Cod fiscal pe cel puţin 10 ani că este îndeplinit", a adăugat Gorghiu.

Liberala a mai vorbit şi despre transferul de putere din PSD:

"Aş vrea să lăsăm bucătăria PSD deoparte, se întâmplă un transfer de putere mai lent în PSD, Victor Ponta refuză să înţeleagă că nu mai este factor de decizie în PSD, că nu mai este preşedintele PSD şi domnul Liviu Dragnea, pe bună dreptate, încearcă să-şi intre în firescul funcţiei pe care a dobândit-o la ultima şedinţă a PSD. Nu este problema mea ce se întâmplă în PSD, câtă vreme nu afectează actul guvernamental şi Codul fiscal", a adăugat Gorghiu.

Mai multe articole despre:
0 PNL PSD preşedinte cod fiscal decizii Alina Gorghiu