MENIU

Cum a confiscat Cristian Buşoi tragedia din clubul Colectiv şi cutremurul din 1977

<p>Cum a confiscat Cristian Buşoi tragedia din clubul Colectiv şi cutremurul din 1977</p>
<p>Cum a confiscat Cristian Buşoi tragedia din clubul Colectiv şi cutremurul din 1977</p>
<p>Cum a confiscat Cristian Buşoi tragedia din clubul Colectiv şi cutremurul din 1977</p>

Prim-vicepreședintele PNL Cristian Bușoi, desemnat candidat al liberalilor pentru Primăria Capitalei, a susţinut, luni, o conferinţă de presă.

În spatele pupitrului de la care a vorbit, însă, era un afiş pe care se regăseau imagini de la tragedia din Clubul Colectiv, dar şi imagini de la cutremurul din 1977. Mai mult, pe panou era afişat mesajul "Bucureşti, trezeşte-te!".

"Prioritatea numărul unu a Bucureștiului este consolidarea celor peste 600 de clădiri încadrate în clasa I și II de risc seismic. Vorbim de siguranța oamenilor, iar aici nu e loc de compromisuri. Incendiul de la Colectiv ne-a demonstrat că nu suntem pregătiți pentru dezastre de asemenea proporții. Lucrările de consolidare a clădirilor cu risc seismic trebuie demarate cât mai rapid, indiferent de costuri și de eforturi", a scris acesta, pe pagina personală de Facebook, unde a postat şi fotografii de la eveniment.

În scurt timp, pe reţelele de socializare au apărut reacţii extrem de dure, care-i taxau gestul prin care a confiscat tragediile care au îngrozit societatea.

"Câtă nesimţire într-un singur post! (...) Până acuma unde aţi fost? La Plajă!? Ştergeţi pozele astea măcar într-un mic semn de respect pentru cei ce au murit nevinovaţi! Eu cred că nici nu mai ştiţi cum se scrie RESPECT şi nici măcar ce înseamnă!", i-a scris un internaut, în dreptul postării.

"Acum stiu nu doar cu cine sa NU votez dar si cui si carui partid sa ii fac ANTI-campanie electorala. In caz ca nu se prinde cineva de ce zic asta ii dau un indiciu subtil rau de tot: calcatul pe cadavre", a scris un altul.

Mai multe articole despre:
Cristian Buşoi incendiu colectiv