MENIU

CTP, după dezvăluirile lui Băsescu despre Ponta: E mai slabă decât sceneta lui Turcescu

„E mai slabă decât sceneta lui Turcescu” a fost primul gând la auzul „demonstraţiei” lui Băsescu, pe nişte documente de guvern, cum că Ponta a fost ofiţer acoperit SIE între 1997 şi 2001, precizează CTP,  potrivit scrie Mediafax. 

”Când cu doctoratul plagiat de V. Ponta, ziarul Gândul a pus pe două coloane textul tezei şi textul cărţii copiate . Orice ins alfabetizat putea să constate identitatea şi furtul comis de Ponta. Dovada era simplă şi imparabilă. Rezultatul asupra electoratului lui V. Ponta? Zero barat. N-a pierdut nicio zecime de procent.

Dacă îi spui unui votant pesedist Ponta e un plagiator, îţi răspunde ferm că s-a demonstrat prin lege că asta e o minciună şi că, de altfel, toţi au copiat la doctorat.Şi vine acum „nenea” electoral al domnişoarei Udrea şi vrea să-l doboare pe Ponta cu o poveste, cu o „deducţie”, că fiindcă a semnat o hotărâre de guvern prin care nu pot fi deconspiraţi ofiţerii acoperiţi SIE care îşi încetează activitatea în slujba serviciului,  rezultă că a fost ofiţer acoperit SIE.

Când scriu asta, sunt convins că Ponta se amuză copios, ba chiar s-a şi culcat. Mâine îi va fi cât se poate de uşor să-l mai facă o dată iresponsabil pe Băsescu, să spună despre el că bate câmpii, că lezează grav interesul naţional”,   scris Cristian Tudor Popescu, potrivit Mediafax 

Mai multe articole despre:
Băsescu PSD ctp SIE Ponta decizii ofițer acoperit deciziii