MENIU

CTP: Ponta lansează programul "MITĂ PENTRU NAŢIUNE"

CTP: Ponta lansează programul "MITĂ PENTRU NAŢIUNE"

CTP. Premierul Ponta lansează "Programul mită pentru naţiune". Aşa caracterizează jurnalistul CRISTIAN TUDOR POPESCU decizia Guvernului de a acorda facilităţi persoanelor care au probleme cu creditele. Nu este însă o "invenţie a lui Ponta". Metoda a fost folosită de-a lungul ultimilor 25 de ani de toate guvernele care au făcut pomeni electorale, a mai spus jurnalistul.

CTP. "Măsura îi vizează pe oamenii săraci care văd că statul dă. Văd mărinimia lui Ponta. Aşa ceva vine dinainte de 1989, este sindromul buteliei. În fond e vorba de suta de lei a lui Nea Nicu. (...) Socoteala s-ar putea să fie destul de eficientă. Baza sunt săracii în general, până una alta electoratul majoritar", a declarat CRISTIAN TUDOR POPESCU, potrivit gandul.info.

CTP spune că "ElectoRata este un nou episod dintr-un program amplu (..) programul mită pentru naţiune. Nu e vorba de programul autostrăzi pentru oameni, locuri de muncă sau străzi de mai curate, este vorba despre programul mită pentru naţiune, episodul electorata".