MENIU

Criza imigranților. Predoiu: Ponta e mai mult preocupat de moschei. Ce ar trebui să știe ignorantul

Criza imigranților. Prim-vicepreședintele PNL, Cătălin Predoiu, l-a criticat, miercuri, în termeni duri, pe premierul Victor Ponta, pentru ultimele declarații cu privire la criza imigranților cu care se confruntă Europa. În acest context, Predoiu le-a adresat două întrebări celor "câțiva oameni din guvern și PSD care se mai ocupă cu guvernarea".

"Premierul Ponta ne dă asigurări că s-au luat "toate măsurile necesare" în chestiunea refugiaților. Având in vedere "competența" și "sinceritatea" dovedite de premierul Ponta de-a lungul carierei sale, am două întrebări pentru cei câțiva oameni din guvern și PSD care se mai ocupă cu guvernarea:

1. Ce înțelegeți prin "măsurile necesare" și care sunt concret acestea, când s-au luat, ce se preconizează și care este costul acestora?

2. Dacă Guvernul României cunoaște problema refugiaților creștini din Siria, cantonați în tabere de refugiați din Liban și Siria?

PS. Obișnuit cu flecăreală, premierul Ponta a înțeles să ia "la mișto" și "spiritul geto-dac", care trebuie abandonat în favoarea "spiritului european". Ignorantul care în vara trecută era "mândru că-i român" în timp ce mânca floricele între tururile alegerilor, ar trebui să știe că esența spiritului european constă tocmai în respectul și armonia între spiritul fiecărei națiuni.

Acum, noi înțelegem că din rațiuni de soluție personală dl Premier e mai mult preocupat de moschei, că nu se mai simte deloc legat de poporul pe care eu bănuiesc că l-a furat din greu - mai ales că poporul nu l-a vrut președinte -, dar să-și țină cuvintele de elev tuns zero pentru copiat strict pentru audiența celor câțiva tovarăși de preocupări care i-au mai rămas fideli. Păstrați tăcerea, dle Ponta, și stați mai mult pe-acasă! E cel mai bun lucru pe care sunteți în măsură să-l faceți pentru compatrioți", scrie Cătălin Predoiu pe Facebook.

Victor Ponta: Am discutat cu Iohannis despre imigranţi. Nu e momentul pentru discursuri populiste