MENIU

Cristoiu, despre atacul Ponta la adresa Realitatea TV: Folosește un truc luat de la Băsescu

<p>Cristoiu, despre atacul Ponta la adresa Realitatea TV: Folosește un truc luat de la Băsescu&nbsp;</p>

Jurnalistul Ion Cristoiu a declarat, joi seară, la Prime Time News, în contextul atacului lansat de premierul Victor Ponta, la adresa Realitatea TV, cu privire la difuzarea știrii legată de audierea mamei premierului, ca martor, într-un dosar la DNA, că Ponta folosește un truc, preluat de la Traian Băsescu, de a lua țintă o televiziune și de a o învinui, pentru orice se întâmplă.

"Uitați-vă la formulare. E o problemă de logică: "show gratuit pentru cei la Realitatea". Păi show-ul înseamnă că DNA a chemat-o pe mama domniei sale pentru a face un show. Doi: nici în cazul cu DNA nu are dreptate, pentru că mama domnului Victor Ponta a fost martor și chiar e consilier la una din firme. E normal ca DNA să o cheme ca martoră. Din acest punct de vedere, îi dau dreptate DNA să o cheme. Normal ar fi fost ca DNA să dea un comunicat, să spună că a chemat-o în calitate de martor și, din câte știu, doamna Naum e un personaj cu aplomb și putea să facă o conferință de presă. Este un truc pe care l-a folosit Traian Băsescu mult timp și îl ia și Victor Ponta: ia ținta o televiziune și după asta, orice se întâmplă, televiziunea e de vină, ca orice spuneți dumneavoastră să treacă drept neadevărat, pentru admiratorii săi. De asta se și explică ce a scris, chiar dacă nu are dreptate", a declarat Ion Cristoiu. 

În acest sens, Cristoiu a subliniat faptul că, "în cazul de față, era vorba de o știre de care nu poți trece".

"Nu se poate, o știre nu o scapi nici dacă e vorba de tine, daca este importantă. În cazul de față, era vorba de o știre de care nu poți trece. DNA nu avea cum să nu o cheme. Domnul Ponta știe că o știre o dai, nu contează despre ce s a întâmplat și cui i s-a întâmplat. Într-o intervenție la B1, unde eram în direct cu domnul Striblea, domnul premier a intervenit și prima întrebare, pusă de mine, era vorba că va fi chemată și mama lui și a negat cu hotărâre, că mama lui nu va fi chemată niciodată, că i-a zis mama lui că nu avea nicio vină", a mai spus Ion Cristoiu.

Rareş Bogdan îi răspunde lui Ponta: Nu am atacat-o niciodată pe mama premierului

Rareş Bogdan a răspuns, marţi, atacurilor lui Victor Ponta, pe subiectul "mama premierului".

"Domnul Ponta, aseară, a fost la un jurnalist de la Antena 3, cred că la Radu Tudor, şi a minţit în emisiune. Radu nu avea cum să îl contrazică pentru că nu ştia probabil, nici ceilalţi de acolo. Domnia sa a spus, şi e a 5-a oară când o spune, "Rareş Bogdan mi-a atacat mama". Nu am atacat niciodată mama premierului, cum nu am atacat niciodată alte mame, pentru că am un respect deosebit pentru această fiinţă care se numeşte mamă în orice situaţie", a spus Rareş Bogdan.

Poziţia oficială a Realitatea TV, după atacul premierului Victor Ponta