MENIU

Cristian Buşoi: Iau în calcul candidatura la şefia PNL

Preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că va lua în calcul o eventuală candidatură la şefia partidului doar dacă va fi validat de către colegii pe care i-a coordonat în ultima perioadă şi dacă va exista o deschidere în acest sens şi din partea liberalilor din ţară.

„Nu, deocamdată, singura decizie pe care am luat-o este să-mi recâştig sau să-mi câştig susţinerea în conferinţa pe Bucureşti pentru că avem un eveniment pe 8 aprilie, vor fi peste 1.000 de delegaţi la conferinţa de Bucureşti. Orice intenţie aş avea pentru viitor cred că ar trebui să pornească de la validarea mea de către acei colegi pe care i-am coordonat în această scurtă perioadă de timp. Dacă acest lucru se va întâmpla şi dacă alţi colegi din ţară vor dovedi deschiderea, o să iau în calcul şi o eventuală candidatură. Deocamdată, sincer, chiar nu aş putea să fac un anunţ pe această temă”, a precizat preşedintele PNL Bucureşti, întrebat dacă intenţionează să candideze la şefia PNL.

La remarca presei care i-a spus că liberalul Crin Antonescu a afirmat că i s-ar părea foarte bună candidatura lui la şefia partidului, Buşoi a susţinut că este „onorat” de aceste „cuvinte frumoase”, conform ziaruldeiasi.ro.

„Am comunicat şi în timpul campaniei electorale şi imediat după alegeri, cred că şi la începutul acestui an cu Crin Antonescu. Analiza lui Crin şi felul în care vede şi înţelege nu numai PNL, ci şi politica românească şi scena politică îmi sunt pentru mine extrem de valoroase ca şi sfaturi. Am fost onorat de cuvingtele frumoase pe care Crin Antonescu le-a spus despre mine şi chiar îi mulţumesc”, a conchis secretarul general interimar al PNL.

Mai multe articole despre:
PNL Cristian Buşoi Preşedintele PNL Bucureşti