MENIU

CRIN ANTONESCU mulţumeşte în plen senatorilor: Demisia mea nu a fost de conjunctură

<p>Cozmin Gușă : Ca să intre &icirc;n turul doi al alegerilor prezindețiale, Antonescu depinde de Băsescu</p>

CRIN ANTONESCU. Senatorul PNL Crin Antonescu a spus, luni, în plen, înainte de votul pentru alegerea unui nou preşedinte al Senatului, că le mulţumesşte colegilor pentru colaborare şi că demisia sa de la şefia acestei Camere nu a fost de conjunctură şi nici luată sub imperiul unor emoţii.

CRIN ANTONESCU. Preşedintele PNL a arătat că, în condiţiile în care şi-a anunţat demisia în plenul reunit, doreşte să facă o declaraţie şi în plenul Senatului şi a arătat că a fost onorat să fie preşedintele Senatului României.

"Demisia mea din funcţia de preşedinte al Senatului nu a fost o decizie de conjunctură, nici o decizie luată sub imperiul unor emoţii, aşa cum se străduiesc diverşi colegi de eşichier politic să spună. A fost un răspuns clar şi limpede, la o situaţie clară şi limpede", a declarat Antonescu.

Liderul PNL a mai spus că decizia pe care a luat-o a fost întemeiată şi consideră şi azi că era "firesc" să o ia, aşa cum înţelege "regulile jocului politic".

CRIN ANTONESCU a mulţumit membrilor Biroului Permanent pentru colaborare şi tuturor senatorilor pentru activitatea pe care a avut-o ca preşedinte al Senatului.

"Sper din tot sufletul că am fost un preşedinte corect şi demn al acestei instituţii fundamentale", a mai spus Crin Antonescu.

Mai multe articole despre:
parlament PNL demisie Crin Antonescu senator liberal