MENIU

Crin Antonescu, mesajul de Paște al fostului președinte PNL

Crin Antonescu se retrage din ultima funcţie pe care o mai deţinea

Fostul președinte PNL Crin Antonescu a revenit in spatiul public, după o absență de câteva luni, cu un mesaj de Sfintele Paști. 

”Hristos a Înviat! Sărbători fericite tuturor celor care prăznuiesc astăzi Invierea Domnului!”, a scris Crin Antonescu pe pagina sa de facebook. 

"Să împărţim bucuria Învierii cu semenii noştri". Este mesajul preşedintelui României, Klaus Iohannis, transmis românilor de Paşte. Şeful statului a transmis urările sale prin intermediul facebook. Tot pe pagina de socializare a postat un mesaj de Paşte şi premierul Victor Ponta.

"Crestin-ortodocsii, greco-catolicii serbează azi Pastele, o sarbatoare a sperantei si increderii. Sa impartim bucuria Învierii cu semenii nostri care poate nu au ce sa puna pe masa, sunt bolnavi, singuri sau nu au un acoperis deasupra capului. Sa ii incurajam pe cei abatuti si sa le dam speranta oricui se afla in suferinta dintr-un motiv sau altul. Aproape de ceilalti prin compasiune si solidaritate e cheia renasterii noastre ca societate de oameni demni si responsabili. Va urez tuturor sarbatori fericite, pace si bucurie. Hristos a Inviat!", este mesajul preşedintelui Iohannis.


La rândul său, prim-ministrul Victor Ponta a ales tot reţeaua de socializare pentru a le transmite românilor gândurile sale de Sărbătoarea Învierii Domnului.

"Sfintele Sărbători de Paşti ne reunesc pe toţi în spiritul toleranţei şi al iubirii. Vă doresc tuturor zile pline de lumină, bucurie şi pace!", a scris Victor Ponta, pe facebook.