MENIU

Cozmin Guşă: Partidul nu îl mai vrea pe Victor Ponta. Este un pacient ţinut artificial în funcţie

<p>Cozmin Guşă: Partidul nu &icirc;l mai vrea pe Victor Ponta. Este un pacient ţinut artificial &icirc;n funcţie</p>

Consultantul politic Cozmin Guşă a declarat, joi seara, în cadrul emisiunii Realitatea TV "Jocuri de Putere", că votul din PDS nu a fost unul pro Dragnea, ci unul împotriva lui Victor Ponta.

"Partidul nu îl mai vrea pe Victor Ponta. Votul nu a fost unul pro Liviu Dragnea. PSD-ul a avut lideri importanţi. Nu a existat un entuziasm în votul acordat lui Dragnea. Votul reprezintă o afrontă tardivă a dictaturii Ponta - Ghiţă asupra bugetului statului. Chiar a fost o dictatură. Au dictat asupra împărţirii banilor publici acoliţilor săi. Iar partidul s-a supărat şi a fost nemulţumit că doar o anumită arie a beneficiat din bugetele statului", a detaliat Cozmin Guşă.

Conform consultantului politic, Victor Ponta este în funcţia de prim ministru un pacient ventilat. "Este ţinut artificial în viaţă, în funcţie. El este în comă", a completat acesta.

Cozmin Guşă a explicat că Victor Ponta este un "pacient politic comatos" deoarece a pierdut alegerile în profida unui sprijin mediatic imens. "A fost sprijinit şi a pierdut. Acest lucru ar fi trebuit să îi spună că are o problemă, că nu inspiră încredere", a mai afirmat consultantul politic.

Acesta a spus, în cadrul emisiunii Jocuri de Putere, că în noiembrie 2014, pacientul Victor Ponta ar fi trebuit să plece acasă, însă nu a vrut să facă acest lucru. "A promis că o să fie cuminte şi că o să asculte de ceea ce îi zice preşedintele Iohannis", a completat consultantul.

"Pacientul a reuşit să păcălească din nou şi să susţină că nu este bolnav şi, când a simţit că i s-a uitat boala, a început din nou să facă excese. Şi a căzut şi mai grav. În final, când trebuia să fie operat de DNA, a fugit din spital şi s-a dus în Turcia", a explicat Cozmin Guşă.

"Acesta este, din nefericire, Victor Ponta, caz patologic, de targă. Evoluţia sa ne arată cât de stabilă este România la nivel instituţional, pentru că nu ar trebui să existe niciun partid care să promoveze o astfel de persoană", a completat consultantul politic.

"Toate acestea privesc şi structurile politice. Dacă am fi avut o opoziţie consistentă, în aceste luni, cu acest pacient comatos, ar fi putut să îşi contureze majoritatea. Nu au reuşit. Atât de slabă este structura de opoziţie, PNL-ul", a detaliat Cozmin Guşă, adăugând că "bolnavul comatos" se va interna din nou.

"Va pleca din nou ca să câştige timp", a precizat acesta, completând că Victor Ponta a dus atât România, PSD-ul şi guvernarea într-o postură degradantă.

"Votul de ieri a însemnat că partidul i-a ridicat sprijinul politic. Victor Ponta a susţinut un cadidat, iar partidul a ales pe altcineva. Laşitatea îl va face să fugă din nou", a afirmat Cozmin Guşă.