MENIU

Cozmin Guşă: Dragnea i-a tăiat macaroana lui Negoiţă. O amendă pentru naivitatea noastră

<p>Cozmin Guşă: Moldova este un stat eşuat. A jucat la două capete şi nu va mai fi luată &icirc;n serios</p>

Consultantul politic, Cozmin Guşă, a afirmat la Realiatea TV că dacă Robert Negoiţă şi-a anunţat candidura şi el este preşedintele PSD Bucureşti, cea mai mare organizaţie al celui mai mare partid, aflat şi la Guvernare, şi după aceea anunţă că se retrage înseamă că Liviu Dragnea i-a tăiat macaroana.

"Nu îl bănuiam de mare curaj pe Robert Negoiţă. Dragnea este un beneficiar al sistemul baronilor, care acum se cred nişte lei. Acei baroni pe care îi pomenim astăzi erau nişte băieţi care stateau în poziţia ghiocelul când veneau la sediul partidului", a detaliat Cozmin Guşă.

"Îmi aduc aminte de o fază comică. În urmă cu ceva ani, în biroul lui Adrian Năstase, intra Miron Mitrea cu Marian Oprişan. Aceştia îi spun: «domnule preşedinte, am făcut o nouă achiziţie de la PD-ul lui Băsescu». A intat un băiat modest pe care eu nu îl cunoşteam, dar pe care Adrian Năstase parcă îl ştia. Era Liviu Dragnea, care foarte modest şi-a făcut, în poziţia ghiocelului, o prezentare", a povestit consultantul politic.

Cozmin Guşă a afirmat că a povestit acel moment pentru a arata cum se comportau baronii atunci şi să facem o comparaţia cu situaţia creată de Robert Negoiţă.

"Acest lucru ne facem să ne întrebăm dacă PSD mai există", a completat acesta, adăugând că atunci când Robert Negoiţă şi-a anunţat candidatura la şefia partidului s-a gândit că "băiatul asta are gânduri mari".

"De fapt, nu ştim ce au negociat. Concluzia este că dacă preşedintele celei mai mari organizaţii din PSD, organizaţia Bucureşti, al partidului celui mai mare, aflat la guvernare, se comportă în acest fel, mai are România guvernare? Dacă în prezenţa acestui partid atât de slab, opoziţia nu adună majoritatea, unde suntem? Dacă nimeni nu îl zduncină pe acest premier, ce a mai rămas din România?", a explicat Cozmin Guşă, adăugând că acest comic generat de Robert Negoiţă este unul foarte amar.

"Bomba asta din PSD este o amendă pentru naivitatea noastră. Îmi pare rău că nu pot să râd", a încheiat consultantul politic.